Boekingsdocumenten meesturen naar Exact Online

Leer hoe je Zenvoices kunt configureren zodat kopieën van boekingsdocumenten meegestuurd worden met boekingen naar Exact Online.

Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Je kan Zenvoices zo instellen dat kopieën van boekingsdocumenten meegestuurd worden met boekingen naar Exact Online. De boekingsdocumenten worden hierdoor zichtbaar in het boekingsscherm van Exact Online. Deze optie is instelbaar per administratie en is standaard uitgeschakeld.

Exact Online accepteert documenten in:  ".pdf", ".jpg", ".jpeg", ".png", ".gif", ".bmp"

Let op: alleen PDF documenten en afbeeldingen met een maximale grootte van
7,5MB worden ondersteund.

Instelling wijzigen

Per administratie kan ingesteld worden of boekingsdocumenten meegestuurd worden naar Exact Online. Deze instelling kan je wijzigen via 'Administraties'; klik op 'Wijzigen' bij de gewenste administratie, ga naar tabblad 'Exact Online' en wijzig de instelling 'Stuur boekingsdocumenten mee met boekingen':