Bij "Uploaden & inlezen" kunt u documenten handmatig uploaden door op "Documenten uploaden" te klikken. In het popupvenster dat verschijnt kiest u het gewenste dagboek en vervolgens sleept u de bestanden naar het venster of klikt u op de button "Selecteer bestanden" om handmatig bestanden te selecteren.

ZIP-bestanden worden automatisch uitgepakt na het uploaden. Hierbij wordt voor elk bestand in het ZIP-archief een los document aangemaakt.

Tip: maak een ZIP-bestand als u grote hoeveelheden bestanden wilt uploaden. Het uploaden zal hierdoor aanzienlijk sneller verlopen.

UBL facturen

Voor UBL facturen wordt vaak zowel een .xml bestand als .pdf bestand aangeleverd. U dient deze bestanden in een ZIP-bestand aan te leveren, zodat Zenvoices kan herkennen dat de bestanden bij elkaar horen. U kunt meerdere UBL facturen combineren in één ZIP-bestand, zolang de bestandsnamen uniek zijn.

Maximale bestandsgrootte