Met de Zenvoices app stuurt u snel en eenvoudig bonnetjes en facturen naar uw Zenvoices administratie. Met de camerafunctie van uw apparaat maakt u een foto van een document, waarna u de foto kunt bijsnijden en voorzien van een omschrijving. Na bevestiging wordt de foto naar uw administratie verzonden.

App downloaden

Hoe werkt het uploaden met de app?

1. Na het starten van de app dient u in te loggen. Door 'Ingelogd blijven' aan te vinken logt u de volgende keer automatisch in.
  2. In het 'Uploaden' scherm wordt een overzicht van verzonden documenten getoond. Druk op de 'plus' knop om een nieuw document te versturen.
  3. Maak een foto of selecteer een foto in de galerij.
  4. Druk op het vinkje rechtsboven in beeld wanneer u alle pagina's toegevoegd heeft. Vul optioneel een onderwerp in en kies de gewenste administratie en dagboek.
  5. Druk op de upload knop en het document wordt verzonden naar uw administratie in Zenvoices. Het verzonden document is nu zichtbaar in Zenvoices bij 'Uploaden & inlezen' en kan daar verder verwerkt worden. Let op: het kan even duren voordat het document zichtbaar wordt in het overzicht met verzonden documenten in de app. U vernieuwt dit overzicht door deze naar beneden te slepen.

Hoe geef ik als beheerder een gebruiker toegang tot de app?

Ga in Zenvoices naar 'Beheer | Omgeving | Gebruikers' en wijs de rol 'Aanleveraar' toe aan een gebruiker via de functie 'Gebruiker wijzigen'. Geef de gebruiker vervolgens toegang tot één of meerdere administraties. Hierna kan de gebruiker inloggen in de app.

Voor aanlevergebruikers worden geen kosten in rekening gebracht, zie Werken met aanlevergebruikers voor meer informatie.