Met de samenvoegfunctie combineert u meerdere documenten in één document. Deze functie vindt u bij 'Postvak IN' onder 'Uploaden & inlezen'. Selecteer één of meerdere documenten en klik vervolgens op 'Samenvoegen' in het bulkactie menu.

Het resultaat is één document met als bijlage de bijlagen van de orginele documenten. PDF documenten worden tijdens het samenvoegen gecombineerd in één bestand. Met de functie 'Splitsen & rangschikken' wijzigt u na het samenvoegen de paginavolgorde van het nieuwe PDF document.