Boekingen die afgekeurd zijn tijdens autorisatie verschijnen in het overzicht 'Boekingen | Autorisatie | Afgekeurd'. Dit overzicht is zichtbaar voor gebruikers met voldoende rechten.

Afhankelijk van de rechten van een gebruiker, kunnen onderstaande acties uitgevoerd worden:

  • Boeking wijzigen
  • Afhandelen: de boeking verdwijnt uit het overzicht en blijft behouden in het archief.
  • Opnieuw autoriseren: de boeking gaat opnieuw het autorisatieproces in. De autorisatie historie blijft bewaard.
  • Verwijderen
Heeft u het antwoord gevonden?