Als autorisator kunt u met de Zenvoices app voor Android en iOS facturen die ter beoordeling voor u klaar staan bekijken en autoriseren. Hierbij kunt u opmerkingen toevoegen en eventuele bijlagen raadplegen.

App downloaden

Hoe werkt het autoriseren met de app?

1. Na het starten van de app dient u in te loggen. Door 'Ingelogd blijven' aan te vinken logt u de volgende keer automatisch in.
  2. In het 'Autorisatie' scherm wordt een overzicht van te autoriseren boekingen weergegeven. De oudste boekingen worden bovenaan getoond. U kunt boekingen zoeken en filteren op status.
  3. Open een boeking om deze te bekijken en te autoriseren.

Hoe geef ik als beheerder een autorisator toegang tot de app?

Ga in Zenvoices naar 'Beheer | Omgeving | Gebruikers' en wijs de rol 'Autorisator' toe aan de gebruiker of wijs handmatig de rechten 'Mobiele app | Boekingen autoriseren' toe aan de gebruiker. Hierna kan de gebruiker inloggen in de app en facturen autoriseren.