Met de functie 'Splitsen & rangschikken' kan je documenten splitsen, rangschikken (de volgorde van pagina's wijzigen) en pagina's verwijderen. Deze functie kan je bijvoorbeeld gebruiken om gescande documenten die uit meerdere facturen bestaan te splitsen in losse documenten.

Let op:

1. Alleen documenten met maximaal 100 pagina's worden ondersteund.
  2. Deze functie is alleen beschikbaar voor PDF documenten.

De functie 'Splitsen & rangschikken' vind je bij 'Uploaden & inlezen'. Klik op het gewenste PDF document en klik in het rechtermenu op 'Splitsen & rangschikken':

Vervolgens verschijnt het 'Splitsen & rangschikken' venster:

• Splitsen: klik op het plusteken tussen een pagina om te schakelen tussen wel/niet splitsen. Hiermee geef je aan of het document op deze positie gesplitst dient te worden. Het splitsen van twee pagina's wordt weergegeven door een schaar in plaats van een plusteken tussen de pagina's. Klik op de knop 'Alle pagina's splitsen' om op elke pagina overgang te splitsen en zodoende voor elke pagina een los document aan te maken.
  • Rangschikken: sleep een pagina naar andere positie om de pagina volgorde te wijzigen.
  • Pagina verwijderen: klik op de 'Verwijderen' knop onder een pagina om de pagina te verwijderen uit het document.

Klik wanneer je gereed bent op 'Opslaan' of op 'Opslaan & inlezen'.