Documenten samenvoegen

Lees hoe u meerdere documenten kunt samenvoegen in één document.

Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de samenvoegfunctie combineer je meerdere documenten in één document. Deze functie vind je bij 'Postvak IN' onder 'Uploaden & inlezen'. Selecteer één of meerdere documenten en klik vervolgens op 'Samenvoegen' in het bulkactie menu.

Het resultaat is één document met als bijlage de bijlagen van de originele documenten. Alleen PDF documenten worden tijdens het samenvoegen gecombineerd in één bestand. Met de functie 'Splitsen & rangschikken' wijzig je na het samenvoegen de paginavolgorde van het nieuwe PDF document.

Let op:

1. Door samenvoegen ontstaat een nieuwe document. Bij het inlezen van dit document worden verwerkte facturen in rekening gebracht, ook al is dit bij de originele document en al gebeurd op het moment van ontvangst in de administratie.

2. Niet PDF documenten worden als losse bijlagen toegevoegd aan het document dat ontstaat door het samenvoegen.