Boekingsdatum

Het veld boekingsdatum van een boeking wordt in Exact Globe opgeslagen als rapportage datum.

Boekingsdocumenten meesturen naar Exact Globe

Alleen bestanden met de volgende extensies worden meegezonden naar Exact Globe: .eml .pdf, .xls, .xlsx, .doc, .docx, .dxf, .mpp, .ods, .odt, .msg, .ppt, .pptx,
 .vsd, .vsdx, .xps, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .bmp, .eml.

E-Connectivity Client

Dit is noodzakelijk voor de koppeling tussen Exact Globe en Zenvoices. Neem voor installatie, prijzen en voorwaarden contact op met je Exact reseller.