Om Zenvoices met AFAS te koppelen dient er een App Connector in AFAS aangemaakt te worden. Hoe je dit doet wordt beschreven in onze installatiehandleiding.

Hieronder vind je de links voor het downloaden van de installatiehandleiding en de GetConnectoren die geïnstalleerd moeten worden in AFAS:

Werk je een lokale AFAS installatie (op een eigen server)? Dan moet eerst AFAS webservices op je server geïnstalleerd worden. Hierna kan je de installatiehandleiding voor AFAS Profit of Small Business volgen.