Het inschakelen van deze functie is aan te raden wanneer gebruik gemaakt wordt van boekhoudpakketten die slechts een beperkt aantal documentformaten ondersteunen, zoals Exact Online en Visma eAccounting.

De volgende documentformaten kunnen automatisch naar PDF geconverteerd worden bij het uploaden naar je boekhoudpakket:

• Microsoft Word (.doc, .docx)
  • Microsoft Excel (.xls, .xlsx)
  • Afbeeldingen (.png, .jpg)
  • E-mailberichten

Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor boekhoudpakketten die het uploaden van boekingsdocumenten ondersteunen.

Functie inschakelen

Schakel de administratie instelling 'Upload niet PDF boekingsdocumenten als PDF naar het boekhoudsysteem' in om niet PDF boekingsdocumenten naar PDF te converteren en als PDF te uploaden naar je boekhoudpakket. Deze instelling is standaard ingeschakeld voor nieuwe administraties en vind je op het tabblad 'Voorkeuren' bij Beheer / Omgeving / Administraties / Wijzigen.

De originele (niet geconverteerde) boekingsdocumenten blijven bewaard in het Zenvoices archief.