Overzicht van de gebruikersrechten voor het betalen van facturen
Overzicht van de gebruikersrechten voor het betalen van facturen
Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Betalen.

In dit artikel vind je een overzicht van de gebruikersrechten die bestaan voor het betalen van facturen:

• Betalingen | Begunstigde rekeningnummers (IBAN's) wijzigen: bepaalt of een gebruiker IBAN's kan wijzigen in betaalopdrachten. Zonder dit recht wordt het IBAN uit de crediteur stamgegevens overgenomen in een betaalopdracht zonder dat deze gewijzigd kan worden.

• Betalingen | Handmatig betalen: bepaalt of een gebruiker handmatig betalingen kan toevoegen aan een betaalopdracht en of een gebruiker de betaalbedragen van facturen kan wijzigen.

• Betalingen | Handmatige betalingen registreren bij boekingen: bepaalt of een gebruiker in het Boeking details scherm handmatig betalingen kan registreren bij boekingen.

• Betalingen | Nog niet geautoriseerde boekingen betalen: bepaalt of een gebruiker (nog) niet geautoriseerde boekingen als betaling op kan nemen in een betaalopdracht.

• Pagina's | Beheer | Administratie | Bankrekeningen: bepaalt of een gebruiker bankrekeningen kan aanmaken, wijzigen en verwijderen.

• Pagina's | Betalingen | Betaalopdrachten | Archief: bepaalt of een gebruiker toegang heeft tot het archief met uitgevoerde betaalopdrachten.

• Pagina's | Betalingen | Betaalopdrachten | Concepten: bepaalt of een gebruiker toegang heeft tot concept betaalopdrachten.

• Pagina's | Betalingen | Betaalopdrachten | Concepten | Uitvoeren: bepaalt of een gebruiker concept betaalopdrachten kan uitvoeren, d.w.z. een betaalbestand kan laten genereren.