Gebruik
Handmatige betalingen registreren bij facturen

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Betalen.

In dit artikel lees je hoe je handmatige betalingen kan registreren bij facturen. Een handmatige betaling is een betaling die verricht is buiten Zenvoices om. Handmatige betalingen worden meegenomen bij het bepalen van het openstaande bedrag van een factuur.

Handmatige betaling toevoegen bij een factuur

Open 'Boeking details' van de gewenste factuur en open het tabblad 'Betalingen'. Klik vervolgens op 'Handmatige betaling toevoegen' om een handmatige betaling te registreren. Vul het bedrag in (in de valuta van de factuur), selecteer de juiste datum en vul een omschrijving in.

Handmatige betaling verwijderen

Afhankelijk van je gebruikersrechten is het mogelijk om handmatige betalingen te verwijderen door op het prullenbak icoon te klikken bij een betaling.