Purchase to pay
Exact Online
Directe inkoopfacturen boeken in Exact Online
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Purchase to pay.

Exact Online gebruikers hebben de mogelijkheid om directe inkoopfacturen te boeken. Dit is tegelijkertijd een factuur en ontvangst, en deze is niet gerelateerd aan een bestelling. In dit artikel lees je hoe je vanuit Zenvoices een directe inkoopfactuur in Exact Online kan boeken.

Volg de volgende stappen om een directe inkoopfactuur te boeken:

1. Open het boekingsscherm en kies voor het boekingstype 'Inkoopfactuur'.

2. Vink de optie 'Directe inkoopfactuur' aan.

3. Selecteer het gewenste magazijn.

4. Voeg de gewenste factuurregels toe.