Reeleezee: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Reeleezee?
Reeleezee: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Reeleezee?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in Reeleezee om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in Reeleezee.

Gebruik:

• Na het aanmelden op https://apps.reeleezee.nl/ ga je naar Inbox / Inkoopfacturen.

• Klik op 'Uploaden', kies het opgeslagen bestand en klik op 'Uploaden'.

• Klik op de boeking.

• Controleer de gegevens. Velden zoals totaal bedrag, omschrijving en btw worden gevuld.

• Wanneer de relatie nog niet bekend is, wordt deze automatisch aangemaakt.

• Klik op 'Boek' om de boeking af te ronden.