Rompslomp: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Rompslomp?
Rompslomp: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Rompslomp?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in Rompslomp om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Instellingen:

• Na het aanmelden op https://rompslomp.nl/login ga je naar 'Schoenendoos' en klik rechts op 'E-mail instellen'.

• Hier kan een uniek @schoenendoos.rompslomp.nl mailadres aangemaakt worden. Is deze al aangemaakt, dan vind je deze terug onder het kopje 'Bestanden e-mailen'.

• Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Schoenendoos'.

• Klik op 'Boek in'.

• Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.

• Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.

• Controleer de gegevens en klik op 'Maak uitgave aan' om de boeking te maken.