Hoe kan ik meerdere Exact Online administraties koppelen aan één Zenvoices omgeving?
Hoe kan ik meerdere Exact Online administraties koppelen aan één Zenvoices omgeving?

In dit artikel lees je meer over app machtigingen van Exact Online

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Via één boekhoudpakket koppeling kunnen meerdere administraties in 1x gekoppeld worden aan een Zenvoices omgeving. Wanneer je niet alle beschikbare administraties in Zenvoices ziet, doorloop dan onderstaande stappen om de app machtiging in Exact Online aan te passen:

1. Ga in Exact Online naar Import/Export.

2. Klik onder 'Overige' op 'Appmachtigingen'.

3. Klik op 'Zenvoices | Sneller en makkelijker facturen boeken'.

4. Onderin bij 'Toegang tot' staat tot welke administraties Zenvoices toegang heeft.

5. Bij 'Administraties beheren' kan je administraties toevoegen door deze in het linker kader te selecteren en d.m.v. de pijltjes te verplaatsen naar het rechter kader.

Trefwoorden: