Hoe stop ik Zenvoices als gebruiker in KING ERP?

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Zenvoices dient als gebruiker in KING ERP tijdelijk uitgeschakeld te worden om bijv. het afsluiten van een boekjaar mogelijk te maken. Doorloop daarvoor onderstaande stappen:

1. Open op de server de 'Windows Administrative Tools' door via de taakbalk te zoeken op deze woorden.

2. Open vervolgens de Internet Information Services (IIS) Manager.

3. Klik vervolgens onder 'Start Page' op 'Sites'.

4. Klik op 'King Webservices' en stop de applicatie bij 'Manage Website'.

5. Klik op 'Zenvoices King Webservice' en stop de applicatie bij 'Manage Website'.

Gebruiker Zenvoices is nu niet meer actief in KING ERP.

Let op: vergeet niet om zowel 'King Webservices' en 'Zenvoices King Webservice' weer te starten via de knop 'Restart' onder 'Manage Website'.

Krijg je de melding 'Inloggen in het boekhoudpakket mislukt' bij het exporteren?

Mogelijke oplossing: controleer of de King Webservices actief is.

Krijg je de melding 'Call failed. An error occurred while sending the request. GET http://servernaam:poort/api/MasterData/Authenticate'

Mogelijke oplossing: controleer of Zenvoices King Webservice actief is.