Twinfield
Foutmelding "Inloggen in Twinfield mislukt: de koppeling dient opnieuw geautoriseerd te worden".
Foutmelding "Inloggen in Twinfield mislukt: de koppeling dient opnieuw geautoriseerd te worden".

Lees hier welke stappen je dient te doorlopen om de koppeling met Twinfield opnieuw te autoriseren

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties

Doorloop onderstaande stappen om de boekhoudpakket koppeling opnieuw te autoriseren door middel van OAuth2 authenticatie.

1. Ga in Zenvoices naar Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen en klik op Wijzigen. Klik op het tabblad Boekhoudpakket koppelingen op 'Opnieuw autoriseren'.

2. Je wordt doorgestuurd naar een pagina van Twinfield. Zorg dat Gebruiker, Offline toegang, Organisatie profiel, Organisatie gebruiker en Remember My Decision aangevinkt blijven en klik op Yes, Allow.

3. De koppeling is hierbij opnieuw ingesteld.

Let op:

• Heb je meerdere Twinfield koppelingen actief in Zenvoices, dan dien je bovenstaande stappen voor iedere koppeling uit te voeren.

• De Twinfield gebruiker waarmee je de koppeling autoriseert wordt gebruikt om acties uit te voeren in Twinfield. Zorg dat deze gebruiker minstens level 4 rechten heeft en gebruik bij voorkeur geen level 1 gebruiker om veiligheid risico's te beperken (zie Aandachtspunten bij het koppelen met Twinfield).

Tip

• Autoriseer de koppeling als dezelfde gebruiker die nu gebruikt wordt in de koppeling.