e-Boekhouden.nl
Hoe kan ik meerdere e-Boekhouden.nl administraties koppelen aan één Zenvoices omgeving?
Hoe kan ik meerdere e-Boekhouden.nl administraties koppelen aan één Zenvoices omgeving?
Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een e-Boekhouden.nl administratie wordt als boekhoudpakket gekoppeld aan Zenvoices. Ga naar Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen en klik op 'Nieuw boekhoudpakket koppelen' om een nieuwe e-Boekhouden.nl administratie te koppelen.

Raadpleeg hier de instellingen voor in e-Boekhouden.nl om Zenvoices te kunnen koppelen.