Bij het koppelen met AFAS dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

• Na het koppelen dien je eenmalig de verzamelrekening debiteuren en crediteuren in te stellen als deze afwijken van de standaard rekeningen 1300 en 1600. Ga voor het instellen hiervan naar Beheer / Omgeving / Boekhoudsystemen, klik op Wijzigen bij het betreffende boekhoudsysteem en ga naar het tabblad Boekhoudsoftware koppeling.
  • Betaalvoorwaarden van het type 'Kredietmaanden na factuurdatum met verschuiving' en 'Betaaltermijnen' worden niet ondersteund. Alle overige betaalvoorwaarden types worden wel ondersteund.
  • De btw-plicht instelling van in- en verkooprelaties wordt niet overgenomen uit AFAS. Bij de eerste boeking in Zenvoices dient eenmalig de juiste btw-code opgegeven te worden.