Bij het koppelen met Twinfield dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

• De gebruiker waarmee gekoppeld wordt dient binnen Twinfield ten minste level 4 rechten te hebben, vanaf level 5 wordt niet ondersteund. Maak geen gebruik van een gebruiker met level 1 rechten (site supervisor).
  • Boekingen worden standaard als concept boeking aangemaakt in Twinfield. Dit kan per administratie ingesteld worden.
  • Om vanuit Twinfield facturen/bonnen te kunnen raadplegen moet een instelling gemaakt worden. De hiervoor benodigde instructies vind je hier.
  • Om automatisch een nummer te generen voor nieuwe crediteuren/debiteuren die aangemaakt worden vanuit Zenvoices moet in Twinfield een geldig autonummering formaat ingesteld zijn. Als dit niet zo is, dan verschijnt er een foutmelding bij het aanmaken van de relatie. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.