Per dagboek kan de mogelijkheid om op producten te boeken ingeschakeld worden. Dit doet u bij 'Beheer | Omgeving | Administraties'. Klik vervolgens op 'Wijzigen' bij de gewenste administratie, ga naar tabblad 'Dagboeken', klik bij het gewenste dagboek op 'Wijzigen' en schakel de optie 'Product invoeren in boekingsregels' in:

Ververs na het opslaan van de administratie uw browser (F5). Hierna zal in het boekingsscherm het 'Product' veld zichtbaar worden.

Ondersteunde boekhoudsystemen

Alleen Exact Globe ondersteunt deze functie.