Het lage btw-tarief wijzigt op 1 januari 2019 van 6 % naar 9 %, daarover kun je meer lezen in deze publicatie van de Rijksoverheid.

Lees hier meer over de btw verhoging in Multivers.

Werk je met een lokale installatie van Multivers, werk je met Multivers 10.10 of hoger en heb je een nieuw btw-percentage toegevoegd aan een bestaande btw-code?
In dat geval dient de Unit4 Multivers API bijgewerkt te worden naar een nieuwe versie. Neem voor meer informatie en de te gebruiken versie contact met ons op.