Vul bij het koppelen met Unit4 Multivers Online de volgende gegevens in:

• Portal gebruikersnaam en wachtwoord: vul de gebruikersnaam en wachtwoord in die je gebruikt om in te loggen bij https://online.unit4.nl/.
  • Multivers gebruikersnaam en wachtwoord: gebruik SYSTEEM als Multivers gebruikersnaam en laat Multivers wachtwoord leeg. Werk dit niet? Gebruik dan de gegevens in van een gebruiker uit Unit4 Multivers.