Ga naar Beheer / Omgeving /A administraties, kies daar de juiste administratie en klik op Wijzigen. Vervolgens kies je onder Dagboeken de optie Dagboek toevoegen.

Koppel je een verkoopdagboek?

Raadpleeg ook het artikel over zelflerende herkenning. In de laatste alinea staan nog enkele aandachtspuntjes.

Synchroniseren van stamgegevens

Zodra je de koppeling hebt gemaakt kun je het beste een handmatig synchronisatie starten via de knop Acties om direct aan de slag te kunnen. Hiermee worden de relaties direct opgehaald uit het boekhoudpakket.