Bij het koppelen met Exact Globe dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

Boekingsdatum:

Het veld boekingsdatum van een boeking wordt in Exact Globe opgeslagen als rapportage datum.

Boekingsdocumenten meesturen naar Exact Globe:

Alleen bestanden met de volgende extensies worden meegezonden naar Exact Globe: .eml .pdf, .xls, .xlsx, .doc, .docx, .dxf, .mpp, .ods, .odt, .msg, .ppt, .pptx,
 .vsd, .vsdx, .xps, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .bmp, .eml.

E-Connectivity Client:

Dit is noodzakelijk voor de koppeling tussen Exact Globe en Zenvoices. Neem voor installatie, prijzen en voorwaarden contact op met je Exact reseller.