Bij het koppelen met Exact Globe dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

• Het veld boekingsdatum van een boeking wordt in Exact Globe opgeslagen als rapportage datum.
  • Alleen bestanden met de volgende extensies worden meegezonden naar Exact Globe: .eml .pdf, .xls, .xlsx, .doc, .docx, .dxf, .mpp, .ods, .odt, .msg, .ppt, .pptx,
     .vsd, .vsdx, .xps, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .bmp, .eml.
  • Voor het koppelen wordt het aanmaken van een extra gebruiker voor Zenvoices in Globe sterk aangeraden.
  • De Exact Connectivity Client is noodzakelijk voor de koppeling tussen Exact Globe en Zenvoices. Neem voor installatie, prijzen en voorwaarden contact op met je Exact reseller.