Het lage btw-tarief is gewijzigd op 1 januari 2019 van 6 % naar 9 %, daarover kun je meer lezen in deze publicatie van de Rijksoverheid.

Lees hier meer over de btw-verhoging in Multivers.

Werk je met een lokale installatie van Multivers, werk je met Multivers 10.10 of hoger en heb je een nieuw btw-percentage toegevoegd aan een bestaande btw-code?
In dat geval dient de Unit4 Multivers API bijgewerkt te worden naar een nieuwe versie. Neem voor meer informatie en de te gebruiken versie contact met ons op.