Btw-verhoging van 6 % naar 9 % in Exact Boekhoud Gemak en Multivers
Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Het lage btw-tarief is gewijzigd op 1 januari 2019 van 6 % naar 9 %, daarover kun je meer lezen in deze publicatie van de Rijksoverheid.

Werk je met een lokale installatie van Exact Boekhoud Gemak en Multivers, werk je met Multivers 10.10 of hoger en heb je een nieuw btw-percentage toegevoegd aan een bestaande btw-code?
In dat geval dient de API bijgewerkt te worden naar een nieuwe versie. Neem voor meer informatie en de te gebruiken versie contact met ons op.