Vul bij het koppelen met Exact Boekhoud Gemak en Multivers de volgende gegevens in:

• Portal gebruikersnaam en wachtwoord: vul de gebruikersnaam en wachtwoord in die je gebruikt om in te loggen bij https://start.boekhoudgemak.nl/ of https://online.multivers.nl/

• Multivers gebruikersnaam en wachtwoord: gebruik SYSTEEM als Multivers gebruikersnaam en laat Multivers wachtwoord leeg. Werk dit niet? Vul dan de gegevens van een gebruiker uit Exact Boekhoud Gemak/Multivers in.