Klik rechtsboven op je gebruikersnaam en klik in het menu op 'Mijn instellingen'. In het volgende scherm kan je 'Gebruik nieuw boekingsscherm' aanvinken. Tevens is het in dit scherm mogelijk om aan te geven of je de documenten links of rechts op het scherm wenst weer te geven.

De weergave van het boekingsscherm kan per gebruiker naar wens ingesteld worden. Hierdoor kun je als gebruiker nog sneller en gemakkelijker boekingen verwerken. Lees er meer over in dit artikel.