Wanneer gewerkt wordt met King 5.63a1 kan deze foutmelding voorkomen bij het exporteren van een financiële boeking.

Oplossing: download en installeer de laatste versie van Zenvoices King webservice (minimaal 1.11 vereist) via deze link.

Let op: vervang alleen het bestand ZenvoicesKingWebService.dll

Wanneer gewerkt wordt met een oude versie van Zenvoices King webservice kan onderstaande melding weergegeven worden. Ook hiervoor is de oplossing het updaten van Zenvoices King webservice naar de laatste versie.

Request to http://localhost:8080/code administratie/Boekingsgang_Afsluiten failed with status code 500 (Fout opgetreden).