Let op: deze functionaliteit is alleen beschikbaar in Multivers als je beschikt over de module 'Document Management'. Deze module is, voor zover bij ons bekend, inbegrepen in Multivers XtraLarge (XL) en Multivers Online.

Bij elke boeking in Multivers wordt een link naar het Zenvoices archief toegevoegd. Door in Unit4 Multivers op deze link te klikken wordt de originele boeking in het Zenvoices archief weergegeven, inclusief alle boekingsdocumenten, opmerkingen en historie.

Deze link wordt bij het raadplegen van boekingen in Unit4 Multivers als volgt weergegeven:

Inloggen vereist

Voor het raadplegen van het Zenvoices archief vanuit Unit4 Multivers dien je ingelogd te zijn in Zenvoices. Je huidige administratie zal automatisch gewijzigd worden indien nodig.