Een boekhoudpakket toevoegen

Leer hoe je een boekhoudpakket toevoegt en configureert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je aan de slag kunt gaan dien je een boekhoudpakket toe te voegen. Dit doe je door naar Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen te gaan en vervolgens op 'Nieuw boekhoudpakket' te klikken. Selecteer je boekhoudpakket uit de lijst en volg de stappen. Afhankelijk per boekhoudpakket kunnen meerdere administratie via één koppeling toegevoegd worden. Raadpleeg hiervoor de aandachtpunten bij het koppelen.

Boekhoudpakket op de lokale server

Werk je met een boekhoudpakket dat op de lokale server geïnstalleerd is? In dit geval moet de Zenvoices koppeling op de server geïnstalleerd worden. Neem hiervoor contact met ons op.