Hoe kan ik een administratie toevoegen of verwijderen?

Lees hier hoe je in je omgeving administraties kan toevoegen of verwijderen

Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Administratie toevoegen

Ga naar Beheer / Omgeving / Administraties. Klik vervolgens op 'Administraties toevoegen' (blauw knop). Na het aanklikken kan je de gewenste administratie selecteren en toevoegen.

e-Boekhouden.nl

Werk je met e-Boekhouden.nl, raadpleeg dan deze informatie.

Exact Online

Werk je met Exact Online, raadpleeg dan deze informatie.

SnelStart

Werk je met SnelStart, raadpleeg dan deze informatie.

KING ERP

Werk je met KING ERP, raadpleeg dan deze informatie.

Visma eAccounting

Werk je met Visma eAccounting, raadpleeg dan deze informatie.

Administratie verwijderen

Ga naar Beheer / Omgeving / Administraties. Selecteer de betreffende administratie(s) en kies bij 'Bulkactie' voor 'Verwijderen'.