Boekingen
Hoe kan ik de omschrijving van boekingsregels automatisch laten vullen met de boekingsomschrijving?
Hoe kan ik de omschrijving van boekingsregels automatisch laten vullen met de boekingsomschrijving?
Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Je kan de boekingsomschrijving over laten nemen in de regelomschrijvingen door variabel {kopomschrijving} te gebruiken. Als je dit wilt gebruiken voor elke boeking, kan je dit als standaard regelomschrijving instellen bij de dagboek instellingen via Beheer / Omgeving / Administraties. Klik op 'Wijzigen' en vervolgens op 'Dagboeken'.
Via 'Wijzigen' kan je bij 'Standaardwaardes' diverse wijzigingen doorvoeren.