Foutmelding: 'OCR failed. Please try again or contact support if the error persists'
Foutmelding: 'OCR failed. Please try again or contact support if the error persists'

Lees hier wat de oorzaak kan zijn van deze foutmelding bij het inlezen van bestanden

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze melding bij het inlezen van bestanden, kan veroorzaakt worden doordat de limieten van onze OCR overschreden worden. In dit artikel worden de aanleverlimieten beschreven. Om de eigenschappen van PDF bestanden te raadplegen, kan je deze in Adobe openen om vervolgens op 'Eigenschappen' (of Ctrl+D) te klikken.

Controleer vervolgens of de grootte (bytes) en/of paginagrootte niet overschreden worden.