Je kan instellen dat een link naar het Zenvoices archief beschikbaar wordt in het boekingsscherm van Twinfield. Door in Twinfield op deze link te klikken wordt de originele boeking in het Zenvoices archief weergegeven, inclusief alle boekingsdocumenten, opmerkingen en historie. Deze link wordt als volgt weergegeven:

Twinfield instellen

In Twinfield dien je per administratie eenmalig twee instellingen te maken om je boekingen uit Zenvoices te kunnen opvragen.

Let op: voor het wijzigen van deze instellingen heeft je Twinfield gebruiker minimaal level 1 (site supervisor) rechten nodig. Werk je in een Twinfield MKB boekhouden omgeving? Dan kan alleen Twinfield support deze instellingen voor je wijzigen. Werk je in de omgeving van je accountant of administratiekantoor? Dan kunnen zij dit voor je instellen.

1. Ga in Twinfield naar Instellingen / Administratie-instellingen / Dagboeken.
  2. Kies het dagboek waarvoor je de link naar Zenvoices zichtbaar wilt maken.
  3. Vul bij 'Document Imaging' het veld 'Naam' met 'Factuur bekijken' en vul het veld 'Link' met 'https://app.zenvoices.com/financialtransaction/details/$freetext3$' (zonder aanhalingstekens).
  4. Stel in hetzelfde scherm 'Vrij tekstveld 3' in op 'Toegestaan'.
  5. Sla tot slot de gewijzigde instellingen op.
  6. Herhaal bovenstaande voor alle dagboeken waarin je boekt via Zenvoices.

Zenvoices instellen

Ook in Zenvoices dien je een instelling te wijzigen:

1. Ga naar Beheer / Omgeving / Administraties en klik op 'Wijzigen' bij de gewenste administratie.
  2. Ga naar het tabblad 'Twinfield'.
  3. Schakel de optie 'Link naar Zenvoices boeking opslaan in Twinfield' in en selecteer 'Vrij tekstveld 3'.
  4. Sla de gewijzigde instellingen op.

Let op: een werkende archief link zal alleen getoond worden voor boekingen die na het maken van deze instellingen geƫxporteerd worden naar Twinfield.

Inloggen vereist

Voor het raadplegen van het Zenvoices archief vanuit Twinfield moet je ingelogd zijn in Zenvoices. Je huidige administratie zal automatisch gewijzigd worden indien nodig.