Uploaden met de mobiele app

Met de Zenvoices app stuur je snel en eenvoudig bonnetjes en facturen naar je Zenvoices administratie. Met de camerafunctie van je smartphone of tablet maak je een foto van een document. De foto wordt automatisch bijgesneden en kan voorzien worden van een omschrijving. Na bevestiging wordt de foto naar je administratie verzonden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie, hier is tevens een instructievideo te raadplegen.

Autoriseren met de mobiele app

Als autorisator kan je met de Zenvoices app voor Android en iOS facturen die ter beoordeling voor je klaarstaan bekijken en autoriseren. Hierbij kan je opmerkingen toevoegen en eventuele bijlagen raadplegen. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie, hier is tevens een instructievideo te raadplegen.

Instellingen

Via Beheer / Omgeving / Instellingen kan op omgevingsniveau ingesteld worden of er notificaties verstuurd dienen te worden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.