Bij het koppelen met Visma eAccounting dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

• API: Om te koppelen met Zenvoices dient de Visma eAccounting API geactiveerd te zijn in de betreffende Visma eAccounting administratie. Ga hiervoor in Visma eAccounting naar 'Apps', selecteer 'Integraties' en activeer Visma eAccounting API:

• Koppelen meerdere administraties: per gekoppelde administratie dient een nieuw boekhoudsysteem aangemaakt te worden in Zenvoices via Beheer / Omgeving / Boekhoudsystemen en klik op 'Nieuw boekhoudsysteem koppelen'.
  • Boekingen: inkoopfacturen worden als definitief verwerkt in Visma eAccounting.
  • Verkoopboekingen: het verwerken van verkoopboekingen wordt niet ondersteund.
  • Kostenplaatsen: alleen kostenplaats groep 1 en 2 worden ondersteund.
  • Boekingen blokkeren voor betaling: boekingen blokkeren voor betaling en automatisch vrijgeven na autorisatie wordt niet ondersteund. Lees hier meer over digitale autorisatie voor Visma eAccounting
  • Bestandsgrootte bijlagen: de maximale bestandsgrootte van een boekingsdocument/bijlage in Visma eAccounting is 20 MB. Bestanden die groter zijn worden niet geüpload naar Visma eAccounting.