Foutmelding 'Server response: De type-initialisatiefunctie voor Sap.Data.SQLAnywhere.SAConnectionStringBuilder'
Foutmelding 'Server response: De type-initialisatiefunctie voor Sap.Data.SQLAnywhere.SAConnectionStringBuilder'
Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Ontvang je de melding 'Server response: De type-initialisatiefunctie voor Sap.Data.SQLAnywhere.SAConnectionStringBuilder'? Dan is de oorzaak dat de verkeerde versie van King Webservices geïnstalleerd is (32 bits i.p.v. 64 bits of andersom). Dit kan opgelost worden door alsnog de juiste versie te installeren.