Welke sneltoetsen kan ik gebruiken?

Druk in Zenvoices op '?' om een overzicht van de beschikbare sneltoetsen in het huidige scherm te bekijken.

Sneltoetsen zijn beschikbaar in de volgende schermen:

• Boeking wijzigen
  • Boeking bekijken
  • Boeking autoriseren

Let op: onderstaande sneltoetsen zijn alleen beschikbaar als het nieuwe boekingsscherm geactiveerd is.

Beschikbare sneltoetsen boekingsscherm

• Verplaatsen van de cursor door het boekingsscherm: 'Tab / Shift + Tab'
  • Horizontaal scrollen: 'Shift + muiswiel'

Beschikbare sneltoetsen boekingsregels

• Verplaatsen van de cursor door het boekingsscherm: 'Tab / Shift + Tab'
  • Opzoeklijst tonen: 'Alt + ↓'
  • Opslaan van een ingevulde cel: 'Enter'
  • Wijzigingen in een cel doorvoeren: 'F2'
  • Wijzigingen in een cel ongedaan maken: 'Esc'
  • Verplaatsen van de cursor als alle cellen ingevuld zijn: 'pijltoetsen'
  • Boekingsregel dupliceren: 'Rechter muisknop'

Handig om te weten

• Als je een voorgestelde boekingsregel wilt wijzigen, moet je de vereiste cellen eerst vullen voordat een andere wijziging in die regel geaccepteerd wordt.
  • Een regel moet volledig correct zijn voordat deze opgeslagen kan worden.
  • Kolominstellingen, volgordes en breedtes kunnen gewijzigd worden.
  • Een nieuwe boekingsregel wordt automatisch toegevoegd als je een regel aan het toevoegen bent en wanneer je in de laatste kolom op 'TAB' drukt.
  • Bij grootboekregel bedragveld hoekpijl omlaag voor bedrag excl. btw berekenen
  • Bij grootboekregel bedragveld hoekpijl omhoog voor bedrag incl. btw berekenen
  • Bij grootboekregel bedragveld weegschaal om restbedrag boeking te berekenen