Standaard wordt bij elke boeking een link naar het Zenvoices archief meegestuurd naar Exact Online. Door in Exact Online op deze link te klikken wordt de originele boeking in het Zenvoices archief weergegeven, inclusief alle boekingsdocumenten, opmerkingen en historie.

Deze link wordt bij het raadplegen van boekingen in Exact Online als volgt weergegeven:

Daarnaast is deze link ook zichtbaar in het boekingsscherm van Exact Online bij het wijzigen van een boeking:

Link zichtbaar maken in Exact Online

Het kan zijn dat de link naar het Zenvoices archief nog niet zichtbaar is in Exact Online. Om de link zichtbaar te maken dient u eenmalig "Externe koppeling" aan te vinken in het popup scherm dat verschijnt als u op "Aanpassen" klikt in het boekingsscherm:

Zenvoices instellen

Per Zenvoices administratie kan ingesteld worden of een link naar het Zenvoices archief meegestuurd wordt naar Exact Online. Deze optie is standaard ingeschakeld en kunt u wijzigen via "Administraties"; klik op "Wijzigen" bij de gewenste administratie, ga naar tabblad "Exact Online" en wijzig de instelling "Stuur een link naar het Zenvoices archief mee met boekingen":

Inloggen vereist

Voor het raadplegen van het Zenvoices archief vanuit Twinfield dient u ingelogd te zijn in Zenvoices. Uw huidige administratie zal automatisch gewijzigd worden indien nodig.