Twinfield
Foutmelding Dimensie 1 moet altijd worden ingevuld

Lees hier hoe je deze foutmelding uit Twinfield kan oplossen

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Deze foutmelding is afkomstig uit Twinfield en om deze op te lossen dien je de details van het btw-tarief van de gebruikte btw-code in Twinfield te raadplegen.

Ga hiervoor in Twinfield naar Instellingen / Administratie-instellingen / Btw. Klik twee keer op de naam van het btw-tarief om de details te raadplegen. Ga na of er een grootboekrekening is ingevuld bij 'Boekingsregels'. Een leeg veld veroorzaakt deze foutmelding. Om dit te verhelpen dien je een grootboekrekening in het veld in te vullen en deze op te slaan.