KING ERP foutmelding "(20701) Ongeldige combinatie: HulpRekeningBtwCode is niet toegestaan i.c.m. HulpRekeningSoort GEEN"
KING ERP foutmelding "(20701) Ongeldige combinatie: HulpRekeningBtwCode is niet toegestaan i.c.m. HulpRekeningSoort GEEN"

Deze melding kan voorkomen als er gewerkt wordt met KING ERP 5.63a1

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Wanneer gewerkt wordt met KING ERP 5.63a1 kan deze foutmelding voorkomen bij het exporteren van een financiële boeking.

Oplossing: download en installeer de laatste versie van Zenvoices King webservice (minimaal 1.11 vereist) op je server via deze link.

Let op: vervang alleen het bestand ZenvoicesKingWebService.dll

Wanneer gewerkt wordt met een oude versie van Zenvoices King webservice kan onderstaande melding weergegeven worden. Ook hiervoor is de oplossing het updaten van Zenvoices King webservice naar de laatste versie.

"Request to http://localhost:8080/code administratie/Boekingsgang_Afsluiten failed with status code 500 (Fout opgetreden)."