Voordat u aan de slag kunt gaan dient u een boekhoudsysteem toe te voegen. Dit doet u door naar Beheer / Omgeving / Boekhoudsystemen te gaan en vervolgens op 'Nieuw boekhoudsysteem' te klikken. Selecteer uw boekhoudsysteem uit de lijst en volg de stappen.

Boekhoudsystemen op uw lokale server

Werkt u met een boekhoudsysteem dat op uw lokale server geïnstalleerd is? In dit geval moet de Zenvoices koppeling op uw server geïnstalleerd worden. Neem hiervoor contact met ons op.