KING ERP foutmelding: 'KingJob.exe returned an error while processing the import ledger account job: ...'
KING ERP foutmelding: 'KingJob.exe returned an error while processing the import ledger account job: ...'

Lees hier waarom je deze melding kan krijgen bij het exporteren naar KING ERP

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Het is mogelijk om Zenvoices automatisch grootboekrekeningen te laten aanmaken in KING ERP voor kostenplaatsen en kostendragers. Deze optie kan per administratie ingeschakeld worden en is standaard uitgeschakeld. Als deze optie ingeschakeld is (te raadplegen via de administratie instellingen, tabblad KING ERP), dan wordt bij het exporteren van een boeking gecontroleerd of alle grootboekrekening, kostenplaats en kostendrager combinaties bestaan als grootboekrekeningen in KING ERP. Als dit niet zo is, dan wordt de combinatie aangemaakt door een XML bestand te genereren en KingJob.exe aan te roepen om deze te importeren in KING ERP.

Wanneer het niet gelukt is om een nieuwe 'grootboekrekening, kostenplaats en kostendrager-combinatie' aan te maken, verschijnt deze melding. Neem dan vervolgens contact op met de installatiepartner om deze foutmelding te laten oplossen.