InformerOnline
Foutmelding "costs_id must be empty when ledger costs is set to none (line 1)"
Foutmelding "costs_id must be empty when ledger costs is set to none (line 1)"
Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Deze melding uit InformerOnline verschijnt wanneer een kostenplaats is ingevoerd in Zenvoices en de grootboekinstellingen in InformerOnline ingesteld staan op 'Geen' bij de kostenplaatsselectie bij de 'Categorieën'. Deze instelling in InformerOnline is te raadplegen via Instellingen / Stamgegevens / Categorieën.