De informatie in dit artikel heeft uitsluitend betrekking op een functie in het Compleet abonnement.

Raadpleeg dit artikel over Single Sign On (SSO) voor meer informatie over deze functionaliteit. Door Single Sign On voor Okta te activeren is het mogelijk om zowel vanuit het Okta dashboard, als via het Zenvoices loginscherm in te loggen in Zenvoices.

Zenvoices toevoegen als applicatie binnen Okta

1. Log in als beheerder in Okta.

2. Ga in het menu onder 'Applications' naar 'Applications'.

3. Klik op 'Browse App Catalog'

4. Zoek naar Zenvoices en voeg de integratie toe voor je Okta-organisatie.

5. Doorloop de laatste stappen en rond het toevoegen van Zenvoices aan Okta af.

Okta configureren binnen Zenvoices

1. Log in als beheerder in Zenvoices.

2. Ga naar Beheer / Omgeving / Instellingen en open het tabblad 'Okta configuratie'.

3. Open de Zenvoices app integratie in Okta en kopieer het 'Client id', 'Client secret' en 'Okta domein'. Voer deze gegevens in onder het tabblad 'Okta configuratie' in Zenvoices.

Let op: krijg je de de foutmelding 'Er kon geen Okta configuratie gevonden worden voor de organisatie'? Deze melding verschijnt wanneer de 'Client id', 'Client secret' en 'Okta domein' niet uit Okta gekopieerd zijn en ingevoerd zijn in Zenvoices.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie hoe je na het doorlopen van bovenstaande stappen Okta per gebruiker kan activeren.