Let op : Alleen Exact Globe ondersteunt deze functie.

Per dagboek kan de mogelijkheid om op artikelen te boeken ingeschakeld worden. Dit doe je via Beheer / Omgeving / Administraties. Klik vervolgens op 'Wijzigen' bij de gewenste administratie, ga naar tabblad 'Dagboeken', klik bij het gewenste dagboek op 'Wijzigen' en schakel de optie 'Artikel invoeren in boekingsregels' in:

Ververs na het opslaan van de administratie je browser (F5). Hierna zal in het boekingsscherm het 'Artikel' veld zichtbaar worden.