Veelgestelde vragen
Algemeen
Hoe stel ik in tot welke administraties een gebruiker toegang heeft?
Hoe stel ik in tot welke administraties een gebruiker toegang heeft?
Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar Beheer / Omgeving / Gebruikers en klik op 'Rechten' bij de betreffende gebruiker:

Op het tabblad 'Administratie rechten' kan je instellen tot welke administraties de gebruiker toegang heeft. Het is ook mogelijk om administratierechten op rol niveau te in te stellen.

Zie voor meer informatie: